Zaštita i oproštaj su povezani

Da biste sve vreme osećali Božiju Zaštitu, morate da se molite za Božiju Zaštitu. Vi ne možete da se molite dvadeset četiri sata na dan, ali možete da se svesno četiri ili pet puta molite za Božiju Zaštitu. A dok se molite za Božiju Zaštitu, treba da se istovremeno molite za oproštaj. U suprotnom, Bog će reći: „Hoćeš zaštitu, a učinio si više loših stvari. Jesi li tražio od Mene da ti oprostim?“
Najbolji pristup je da se molimo Bogu: „Molim te oprosti mi za loše stvari koje sam učinio u prošlosti, pa čak i za loše stvari koje ću učiniti u budućnosti“. Vi nemate kontrolu nad budućnošću. Bog će vas možda zaštititi danas, ali ćete sutra pasti u iskušenje da učinite nešto loše i zaštita će se možda izgubiti. Ali, ako najpre zamolite za oproštaj a potom tražite zaštitu, zaštita će doći brže, a biće i efikasnija i trajnija.

Ne plaši se,
Niko nema nikakvu svoju moć.
Jedino Bog ima moć,
A njegova Moć je drugo ime
Za Negovu Ljubav, besanu Ljubav.

 


Izvor: Šri Činmoj, “Zaštita”


besplatni kursevi meditacije

banner meditacija 225

Preko kontakt telefona, možete se obavestiti i prijaviti za besplatno pohađanje kursa meditacije. Obavestićemo Vas o vremenu i mestu održavanja najbližeg vašem mestu boravka.

buttons prijava

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 13